onsdag 19 mars 2008

Äta?


Hohoho...
Idag har Vilja ätit upp sin första leksak... Äta- Tugga-svälja små bitar? Nänä...
Hitta sak-smaka-svälja. Rätta takter!
Hmm... åh så sent man reagerar för att få kräkreflex... Ringde vet och han sa att om hon inte spyr går det klart... hoppas på det ja! Hon har inte spytt än... inget har kommit ut väg två... suck. Varför är det så gott att ÄTA? pinne- plast- gräs- ludd- grus- sten- berg-mmmm... smaskens.

Iallafall... förutom detta...
Igår på träningen fokuserade vi på bla. attityd- fot och sitt från ligg... det är svårt med sättandet från ligg, men det börjar lossna faktist! Ett par vändor till sitter det nog! :) Gjorde även två skick på uppletandet... Grymt hon letar! Såååååå kul!

Idag på träningen på kursen körde vi om igen sitt-ligg på avstånd som stoppkommando. Funkar fint! Apport med spårpinne, funkar super. Inget tugg och snabbt in! Även sätta sig med pinne i munnen går klart nu även om det kräver lite tankeverksamhet från Viljas sida... !
Vi körde lite budis... Hon har ju tyckt att det var läskigt att leka på avstånd med nån annan så långt ifrån matte... Men vi satte trasan i ett snöre och körde, funkade ju så mycket bättre! Mindre dominans från lektanten! Så får vi minska efterhand!

In i stugan... jag sa "lägg dig" och hon somnade som en stock. :) Trött bebis!

På fredag skall vi träffa Viljas syskon, Vilda och Vanja uppe på klubben... skall bli kul att se hur lika eller olika de är!

Glad Påsk sålänge! :)

1 kommentar:

Carina sa...

Hur har det gått med pipisen, har den kommit ut ännu!?
Vi ses ju kanske i morrn då där uppe, när sa du att ni skulle vara där? Jag tänkte åka upp redan vid 10 snåret... Spår tror jag om jag kan lura Anna Su att byta spår med mej... he he he
Kram
Carina